top of page
Sök

Summering av Halmstad Masters 2022

Uppdaterat: 18 nov. 2022

En fin helg av Ängby SK-spelarna i Halmstad Masters 2022

Den korta summeringen av Halmstad Masters 2022 är att den var bra och tuff för Ängbyspelarna. Vi gjorde mycket bra resultat i det tuffa startfält som var på plats och många gjorde väldigt bra ifrån sig.


I herrar elit så var det Elias Ranefur som tog sig längst och fick i finalen möta världsspelaren Truls Möregårdh. Det bjöds på en bra och underhållande match där Truls var den som vann till slut med 3-0.


I herrar 18 var det fler som tog sig långt och det bjöds på bra matcher - det ser extra lovande ut då flera har fler år kvar i den klassen. Längst var det Alve Sjövold, Elias Ranefur och Isak Edwardsson kom, som alla nådde i kvarten innan det tog slut.


I flickor 13 hade vi två som gick till semi innan det blev för tufft: Laurynne Cabardo och Frida Zetterström, mycket bra jobbat! Laurynne åkte i sin semi mot vinnaren Angelina Bebawy som tränar med oss i klubben.


I flickor 14 var det också fler som tog sig långt och gjorde riktigt bra resultat, längst kom Laurynne Cabardo som gick till semifinal mot vinnaren och nyblivna Europamästarinnan Siri Benjegård.


I pojkar 14 gick Hugo Jobs till semifinal mot Adam Wallin från Täby, där blev det för svårt och en förlust med 3-1. Men här hade vi också fler som gick långt och gjorde det bra.


I pojkar 16 hade vi två med i kvarten, Elias Sjögren och Hugo Jobs. Laurynne lyckades också ta en semiplats i flickor 15.


Vill ni se fler resultat för alla spelarna klicka in er på länken: http://resultat.ondata.se/000874/

Comments


bottom of page