top of page
Sök

Senior-SM 2024

Senior-SM 2024 har avslutats och Ängby SK lyckades att få med sig två medaljer hem till klubben.

Efter fyra dagar i Halmstad har vi nu spelat klart och två fina placeringar på pallen fick vi med oss hem till klubben.

Många av våra spelare som var med och deltog kämpade mycket väl och gjorde kanonbra matcher. Men ett SM är ett SM och de är tuffast möjliga spelare som är med och spelar.


I Herrsingel var de två spelare från klubben som lyckades ta sig till slutspel, Elias Sjögren från gruppspelet och Elias Ranefur som var seedad. längst gick Elias Ranefur som sedan fick ge sig i kvartsfinalen mot Anton Källberg.


Damsingel var de endast Linda Bergström som var med och kämpade i slutspelet, hon tog sig enda fram till finalen där hon fick möta Stina Källberg, som också vann över Linda med 4-2.


I Herrdubbel var många av våra spelare med och kämpade med Elias Ranefur tillsammans med Halmstad spelaren Sinom Arvidsson gick längst och i semifinalen fick de ge sig mot Söderhamns spelarna Anton Källberg och Anders Eriksson.


Mixdubbel var de tufft och Linda Bergström som spelade med Johan Rosenberg fick ge sig i 8-delen samma fick även Elias Sjögren som spelade med Alice Nilsson från Våxtorps BOIS.


I klasserna damer 20 och herrar 20 gick de tufft för många av våra spelare.

I damer 20 lyckades Angelina Bebawy vinna sin grupp innan hon fick lämna WO, pga av en skada hon drog på sig i gruppspelet.

I herrar 20 gick Lukas Gjörling, Elias Sjögren och Isak Edwardsson vidare, Emil Gjörling åkte på seträkning.

Elias Sjögren och Isak Edwardsson gick längst, till 8-del för båda spelarna innan de fick ge sig.


Totalt tycker jag vi gjorde en okej tävlingen, vi kunde ha gett mer känns de som men SM är ett SM och de är svåraste tävlingen för dessa spelare och de gäller att vara på hugget och verkligen visa att man vill vinna för att gå långt, säger Martin Abramson som var en av coacherna på plats.


Alla resultat kan ni se nedan.


Commenti


bottom of page