top of page
Sök

Stor seriehelg för Ängbys lag

Uppdaterat: 18 nov. 2022

En stor seriehelg med bra resultat!

Ängbys herrlag spelade under lördagen (15 okt) två matcher på hemmaplan i Vällingbyhallen och lyckades vinna båda matcherna. Första matchen mot Spårvägen slutade 8-5 till Ängby och den andra matchen mot Linköping slutade även den 8-5 till Ängby. Tufft i båda matcherna, men killarna bet ihop och vann båda. Därmed leder herrlaget serien! Till serien


Ängbys damlag fick åka en bit för att spela sina matcher (15-16 okt). Ås IF stod som arrangör och Ängby spelade totalt fyra matcher. Första mot Spårvägen och den slutade 6-2 till våra damer, andra matchen gick mot Ängbys andralag och slutade 6-2 till damlaget. Tredje matchen gick mot Ängbys tredjelag och slutade med 6-0 till a-laget. I den avslutande fjärde matchen mötte damlaget arrangören Ås iF och vann den med 6-1, starkt av damlaget som också leder sin serie.

I samma serie har vi även våra andra två damlag Ängby SK 2 och Ängby SK 3. Ängby SK 2 mötte i första matchen Ängby SK 3 och den slutade 6-0 till lag 2. I deras andra match mötte Ängby SK 2 Ängby SK 1 och förlorade med 2-6, Ängby SK 3 mötte i sin andra Ås IF och den slutade 0-6 mot Ås IF. Tredje matchen för Ängby SK 2 gick mot Spårvägen och slutade i seger för spåret med 1-6. Ängby SK 3 gick mot Ängby SK 1 och slutade med 0-6 till Ängby SK 1. Sista matchen för Ängby SK 2 var mot Boo KFUM och den vann Boo med 6-2 och Ängby SK 3 mötte samtidigt Västers-Karlsborg och förlorade med 2-6. Tufft för dessa unga tjejer men de är ändå med och utmanar!


I division 2 herrar ÖSN ser vi två Ängbylag som är med och slås som seriesegern, totalt ligger nu fyra lag på samma poäng i toppen. Det spelades totalt fyra matcher under helgen (15-16 okt). Match 1 för Ängby SK B1 var mot Ängby SK B2, ett internmöte som slutade i serger för Ängby SK B1 med 8-5. Match 2 för Ängby SK B1 var mot Västerås som slutade i seger med 8-2. För Ängby SK B2 var motståndarna Stockholms-Posten och den slutade med seger för Ängby med 8-6. I tredje matchen för Ängby SK B1 var de mot Startos-Enköping och den slutade i förlust med 1-8. Ängby SK B2 vann tredje mot Back med 8-5.

I sista omgången spelade Ängby SK B1 mot Stockholms-Posten och vann den med 8-4 och Ängby SK B2 vann sin sista med 8-4 mot Stratos-Enköping.

I B-hallen under helgen i Vällingbyhallen spelade även Ängbys lag i division 3. Där var de tufft för Ängby SK som tyvärr förlorade sina 4 matcher under helgen. Ängby SK C - Norrtulls 3-8 Ängby SK C - Hammarby 4-8 Stocksund - Ängby SK C 8-3 Ängby SK C - Tyresö 5-8 Vi tar nya tag i den serien och kommer tillbaka starkare!


Comments


bottom of page