top of page
Sök

Serieseger för både Herrlaget och Damlaget

Ängbys Herr- och Damlag tog hem respektive serie, 14-0 i matcher för båda.


En otrolig säsong för våra topplag i klubben. Herrlaget spelade i Division Östra och slutade på en första plats och får nu kvala upp till Superettan. 14-0 i matcher, ingen förlust. Men de var inte helt lätt för laget.

- Vi slutar med ett otroligt resultat i serien, men de har inte varit lätt. Vi var nära några gånger på att förlora matcher men vi lyckades alltid på något sett vara otroligt starka i de sista matcherna säger lagledaren Martin Abramson

Ett ungt lag med två äldre fixade hem serien för klubben. Nu väntar kval den 15 april om plats i Superettan, var matchen kommer spela vet vi inte än.Damerna gjorde inte sämre av sig! De tog också hem serien med hela 14-0 i matcher och har då säkrat sin plats i Superettan nästa säsong.

En otrolig insatts av tjejerna som rensade serien.

Vi gratulerar tjejerna och vi längtar till att få se dem i Superettan.MEN! Vi har fler resultat att redovisa för er.

Ängbys B Herrlag tog en hedrande andra plats i division norra och får också kvala till plats i Superettan. Mycket bra jobbat grabbar!


Ängby SK B och C Damlag hamnade på en 7 och 8 plats i division 1 och får därmed spela division 2 nästa säsong.


Ängby SK B1 och B2 Herrlag i division 2 hade en spännande tabell. Där lyckades Ängby SK C (B1) ta en andra plats och får kvala upp till division 1, vi hoppas att de lyckas.

Ängby SK D (B2) tog en hedrande 3e plats i serien.


Ängby SK C Herrlag i division 3 hamnade på en 8 plats och åker ur division 3.

Ängby SK B1 och B2 Damlag i division 2 norra hade en tuff tabell men B2 lyckades ta andra plats, kvalplats. B1 hamnade tyvärr på en 8 plats.Comments


bottom of page