top of page
Sök

Seriehelg för Ängby SK 13-14 januari

En seriehelg med många vinster för Ängby SK. Kontrakt klara.


Superettan Herrar.

Ängbys Herrlag spelade under helgen två hemmamatcher mot två riktigt tuffa lag och hade även chansen att säkra kontraktet kvar í Superettan till nästa säsong.

Lördagen spelade Ängby SK mot serieledarna Falkenbergs BTK som Ängby också vinner över, 6-4! Helt otroligt.

Söndagens match mot Halmstad BTK B skulle också vara en mycket svår match, men även den vinner Ängby SK med 6-1 och där med klara för att spela Superettan en säsong till.Superettan Damer.

Ängbys Damlag spelade under söndagen två matcher i ligan och skulle då möta svåra Kosta SK. Ängby damer spelade bra och vinner över Kosta med 6-2! Bra jobbar tjejer!

Andra matchen gick de mot Lyckeby BTK och vinner även den med 6-1! En bra dag för Ängbys damer och fortfarande med i serien där de är jämt mot toppen.Division 1 Herrar.

Ängbys Herrlag B hade en tuff dag under lördagen. Började med att möta Katrineholms BTK, tyvärr förlust med 3-8 och i andra matchen möter de serieledarna Kristinehamns BTF och även där förlust med 1-8. Än finns de chans kvar för grabbarna att hålla sig kvar i serien.


Division 1 Damer.

Ängbys Damlag B hade i chansen i helgen att säkra segern i division 1 för att ta sig upp till Superettan Damer och de skulle visa sig att de ville tjejerna!

Började första matchen mot Boo Racketklubb och vinst med 6-0. Andra matchen var de mot Karlsborgs BTK och även den vinner de med 6-0. Söndagens match gick mot IFK Täby BTK och den vinner våra damer med 6-1 och där med säkra för att ta sig upp till Superettan Damer! Grattis tjejer!!Division 2 Herrar.

Ängbys division lag C2 hade en tuff dag i helgen. Två matcher spelades och tyvärr gick de inte som planerat. Första matchen mot Norrtulls SK B2 och den förlorade de med 3-8. Andra matchen gick mot Västers BTK C1 och den förlorade de med 4-8. Än finns de chans för grabbarna att ta andra platsen och eventuellt kvala upp till division 1.


Vårt andra lag i division 2, Ängby SK C1 spelade två matcher under söndagen och gick hem med två segrar. De började med att spela mot Back BTK och vann den med 8-3. Andra matchen mot Linköpings PK A3 och vann den med 8-0. En poäng till och de är säkra segrare i division 2 och kan då gå upp till division 1.


Division 2 Damer.

Ängbys damlag i division 2, Ängby SK C spelade fyra matcher i helgen och slutade på 2-2 i resultat.

Första matchen spelade de mot Spårvägens BTK D och vann den med 6-2. Andra matchen spelade de mot Ås IF och vann den med 6-0. Söndagen var tuffare där de mötte i första Söderhamns UIF och förlorade med 0-6. Andra gick de mot IFK Täby BTK B och förlorade med 0-6.


Länkar


Comments


bottom of page