top of page
Sök

En otrolig vecka i Hennebont för Laurynne Cabardo

7 dagars intensiv träning i franska Hennebont, ITTF Hopes Week and Challenge 2023.


Nu hemma efter sju dagars intensiv träning och avslutning med 2 dagars turnering.

En grupp på 20st tjejer och 20st pojkar tränade tillsammans i franska Hennebont hos klubben GV Hennebont, en otrolig upplevelse för både spelare och tränare.

Martin Abramson Lazo var den tränare för Laurynne som fick chansen att vara med och samtidigt gå en kurs om ungdomsspelare.

- Helt otroligt var häftigt de var och vilka fantastiska spelare som var där och inte minst de alla tränare som var där, med olika erfarenheter och förre detta spelare.

Upplägget för alla spelare: Träning och matchspel.

Intensiva träning, långa pass (ca 3 timmar) bra med uppvärmning, längre övningar. Avslutade med 2 dagars turnering. Där Laurynne hamnade på en 9e plats av alla 20st tjejer som var med.

Huvudtränare för tjejerna var erfarna Zoltan Batorfi. Bra och erfaren tränare som hade en massa att lära tjejerna och alla coacher som var där.

Tillsammans med honom var alla andra coacher med och hjälpte till under passen.


Upplägget för att tränare:

Alla tränare fick vara med och hjälpa till under passen under ledning av Zoltan. Efter alla passen hade tränare möten på kvällarna där de fick lyssna på olika ledare, spelare och andra högtuppsatta personer för veckan.

- Mycket bra information fick vi alla ledare, en massa ny information om bordtennis och nu vill man nästa ta med alla och föra in i hemmaklubben, säger Martin.


f.v. Martin Abramson, Laurynne Cabardo, huvudtränare Zoltan Batorfi.

- Nu får vi se om Laurynne blir uttagen till nästa läger, då skulle de ta ut 10st av dessa 20st tjejer, jag tror hon har bra chans, säger Martin.


Nästa läger blir eventuellt i Singapore, vi håller tummarna att Laurynne kommer med.
Comments


bottom of page