Hoppa till sidans innehåll

Sweden Tour Ängby International inställt efter beslut om skärpta allmänna råd i Stockholms län

29 OKT 2020 16:46
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 16:46

Ängby Sportklubb ställer in återstående delar av Ängby Sweden Tour efter skärpta allmänna råd i Stockholms län. Beslutet gäller från och med fredag 30/10 och resten av tävlingshelgen.

Folkhälsomyndigheten har, efter samråd med bland annat smittskyddsläkarna i Stockholm beslutat om skärpta allmänna råd i Stockholm län:

 Från och med den 29 oktober uppmanas alla som vistas i Stockholms län att:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

Ängby SK anser det inte förenligt eller lämpligt att fortsätta arrangera Sweden Tour Ängby International med hänvisning till ovan nya skärpta allmänna råd och ställer därför in återstående delar av tävlingen.

”Det är såklart ett tråkigt besked och vi önskar ingenting annat än att få arrangera Sweden Tour Ängby International men klubben tar naturligtvis sitt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att inte bidra till ytterligare spridning av covid-19,” säger Mikael Frank, tävlingsledare Sweden Tour Ängby International.

För mer information, vänligen kontakta:
Mikael Frank, sportchef Ängby SK
Tel: 070-749 67 83
E-post: This is a mailto link

Skribent: Ängby SK
E-post: This is a mailto link


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info