Hoppa till sidans innehåll

Fina placeringar för Ängby i El Salvador 2019

21 AUG 2019 10:01
Dubbla pallplatser i Minicadet singeln, två dubbelplatser och lagsilver. De är vad Ängby SK skrapade ihop i El Salvador med de tuffa startfäl
  • Skapad: 21 AUG 2019 10:01

Ängby SK åkte på sin klassiska resa till El Salvador, som nästan har blivit som en andra hem för klubben. Mycket vänligt och en massa skratt, plus fina placaringar av alla kidsen.

Elias Sjögren och Benjamin Flores var dom två som tog plallplats i Minicadet singel, där i semifinalen fick de två kompisarba mötas och då var de Elias som vann tillslut i en jämn match.

En andraplats till Elias och en tredjeplats till Benjamin.

I dubblarna var de mycket gott, både på flickkadetterna och pojkkadetterna.
Amelia i par med Hillevi lyckades ta en semiplats och i semin hade de matchboll till finalen men lyckades inte, en otrolig jämn och bra match fick vi se av tjejerna som kämpade bra. En tredjeplats till tjejern.

I pojkkadetter var de Alve och Ludwig som spelade ihop och fick en stadig tredjeplats, många fina dueller av de roliga paret, off med deff par.

Alve och Ludwig lyckades även ta en andraplats i lagspelet efter att ha vunnit mot USA i semifinalen, den matchen går mot historien, vilka dueller och vilka kämpar som spelade. Ludwig fick i avgörande match vinna med överlägsna 3-0 och slå Ängby till en final.

Vi tackar El Salvador igen för en fin turnering med fina matcher och proffsigt upplägg! Hoppas vi åker dit igen.

Skribent: Ängby SK
E-post: This is a mailto link


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info