Hoppa till sidans innehåll

WJC i Kapstaden (dag 5)

03 APR 2011 13:04
Efter diverse tekniskt strul igår kommer här en något försenad rapport av gårdagen. Gårdagen som avslutades helt fantastiskt i och med vår egen nationalsång som strömmade ut ur högtalarna.
  • Skapad: 03 APR 2011 13:04

Det var Linda i sitt mixade lag med Taipei som stod för guldet denna gång. Inte ett tappat set av någon i laget förrän i finalen där den ena Taipeitjejen spelade en match till skilje. Linda var däremot stabiliteten själv och efter en 3-0 vinst stod finalresultatet klart: Sweden/Taipei - Egypt 3-0. Grattis!

 

Våra juniorkillar jobbade sig även de fram till finalen där resultatet tyvärr blev det omvända. Jonas som inte spelat en boll på hela dagen gick in till finalen klockan 18:30 och malde ner motståndet. Han snyggade därmed till siffrorna och skrev resultatet till 1-3. Grattis till silvret!

 

De två kadettlagen åkte ut i semifinalen men bronsmedaljen hängde fint runt halsen uppe på prispallen. Bra kämpat av samtliga och kul med en bra start på tävlingen.

 

Kadettsingeln började även den på eftermiddagen. Helena, Elias och Simon vidare ur sina grupper medan Anette och Hannes åkte ur. Anette efter kämpat ner tjejen från Israel i skilje och i matchen efter förlorat skiljesetet mot en duktig tjej från Algeriet. Förlutst mot en egyptiska efter det gjorde att det blev ett missat slutspel denna gång. Små marginaler avgör ibland.

 

Nu har snart min halvtimmes lunchpaus på hotellet passerat och nere i hallen väntar sista matcherna i juniorpoolspelet innan dubbel och kadettslutspel börjar. Solen skiner, vi är mindre vita, vatten dricks och plötsligt insåg vi att vi åker hem om två dagar. Tiden går fort...

Skribent: Paula Sinkkonen


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info