Hoppa till sidans innehåll

WJC i Kapstaden (dag 2-3)

31 MAR 2011 22:22
Som på beställning försvann ankomstdagens fina väder och ersattes igår med skurar men ja, vad gör det när stora delar av tiden ändå spenderas i en pingishall?
  • Skapad: 31 MAR 2011 22:22

Två pass har vi hunnit med under dessa dagar och acklimatiseringen har underlättats av något mildare väder. Tänk svensk sommar, med något högre luftfuktighet. Igår fick vi en guidad tur vid Waterfront och även en liten historisk resa där vi utökade våra kunskaper om Sydafrika i allmänhet och Kapstaden i synnerhet. Rundvandring, akvariebesök och shopping tog slut på krafterna så när vi landade på hotellet vid 20-tiden smakade den goda maten ännu godare och så småningom kändes även de sköna sängarna ännu skönare. Tidig uppgång idag för träning och senare skymtade solen fram mellan molnen och bad i poolen varvades med skolböcker i solstolen. Ostron och andra skaldjur till middag vid Kapstadens fantastiska hamn blev uppladdningen för delar av truppen, hur väl det fungerade återkommer jag med senare.

I morgon drar tävlingen äntligen igång och jag har en känsla av att samtliga är sugna på att träda in i tävlingsarenan. Lagspel är det som gäller första dagen innan det är dags för singel. Håll tummarna för våra spelare där hemma, nu ska det spelas fin pingis!

 

(På bilden syns träningahallen och deltagare + Paula under resans obligatoriska fotografering)

Skribent: Paula Sinkkonen


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info