Hoppa till sidans innehåll

WJC i Kapstaden (dag 1)

29 MAR 2011 20:44
Vi är framme helskinnade i Sydafrika utan egentligen några större skandaler. Ett tappat boardingkort höll dock på att ställa till det redan på Arlanda för en av våra deltagare men det löste sig med god marginal – närmare bestämt femton minuter innan planets avgång.
  • Skapad: 29 MAR 2011 20:44

Nej, den största chocken/skandalen/katastrofen skedde när planet lyfte från Istanbul och samtliga Ängbyspelare (som desperat klätt om till shorts efter den otroliga hettan som mötte oss inne i flygplanet) upptäckte avsaknaden av Tetris i den lilla skärmen på varje stolstygg. En tolvtimmars flygresa utan de obligatoriska utmaningarna i Tetris, går det?

 

Jo, det gick. Alldeles utmärkt faktiskt.

 

Väl framme vid hotellet blev vi väl bemötta och hotellrummen, som är mer lika minilägenheter, är till allas belåtenhet. Poolen invigdes och solbrännor jämfördes. Calle konkurrerar med undertecknad om platsen som blekast och Anettes förmåga att bli brun snabbt är vi några som är avundsjuka på. Innan middagen spanade vi in hallen som ligger på promenadavstånd. Tanken var att hinna träna lite men träningshallen var stängd så vi fick nöja oss med att kolla in tävlingsarenan som inte riktigt är redo för pingisspel ännu. Pingisbord saknad men mattan är nästan färdiglagd och hallens storlek blev nästan överväldigande. På fredag kör vi!

Imorgon väntar ett träningspass på morgonen innan vi får möjlighet att uppleva lite av vad Kapstaden har att erbjuda i och med Waterfront. Omgivningarna här är fantastiska, vi njuter av både utsikt och mat!

Skribent: Paula Sikkonen


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info