Hoppa till sidans innehåll

WJC i Ecuador (dag 6)

12 SEP 2010 06:00
Tänk att det redan imorgon är dax för de sista matcherna i slutspelet. Dagarna går snabbt, kanske lite för snabbt då tävlingens tidsschema inte riktigt hänger med i klockans takt.
  • Skapad: 12 SEP 2010 06:00

Jossan tog sig vidare ur sin pool utan att tappa ett set medan Stina tog det osäkra före det säkra och krånglade sig vidare som pooletta på seträkning efter att ha tagit upp ett 0-7 underläge i sista matchen. Linda även hon vidare som pooletta. Linda och Jossan har fått lämna tävlingen i kvartsfinal medan Stina laddar vidare för semifinal mot USAs egen sjöjungfu, Ariel Hsing. Lindas kvartsfinal i juniorklassen fick igång Ängbyklackens klappar ordentligt när hon hämtade upp ett 0-3 underläge. Oj vad vi hejade och oj vad vi försökte skrika fram en vinst i skilje men det räckte inte hela vägen. 11-13 i avgörande set men vi bugar och bockar för en underhållande match med många riktigt fina bollar.

Calle fick lämna tävlingen i åttondelen efter fyra raka setförluster mot förstaseedade Olivares från Chile. Elias, Linda och Maria spelar kvartsfinal i kadettklassen i morgon vilket vi har förberett oss för på bästa möjliga sätt - nämligen en kvällspromenad till KFC där vi tryckte i oss ett berg med friterad kyckling.  

 

När vi kommer hem på tisdag vill vi inte ha ris, kyckling eller rotmos till middag. Vattenmelon och färskpressad apelsinjuice till frukost är däremot ett krav från och med nu, den vanan vet jag inte om vi kan vänja oss av med.

 


 

Skribent: Paula Sinkkonen


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info