Hoppa till sidans innehåll

WJC i Ecuador (dag 3-4)

10 SEP 2010 06:17
Nu har vi kommit fram till semifinalerna i lagspelet där vi har två lag kvar i tävlingen - flickkadetterna och pojkkadetterna.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2013 23:45

Herrjuniorerna och vårt andra flickkadettlag åkte ur redan i poolen medan damjuniorerna tog sig vidare och spelade kvartsfinal mot Kanadas A-lag. Efter många jämna set blev det till slut 1-3 och vi lämnade hallen som redan hade tömts på människor. Vårt andra flickkadettlag som spelar sin semifinal imorgon (Linda, Maria) kände att det behövdes lite kaos i lugnet så Linda åkte till hallen utan pingisracket. Hon kom springandes från träningshallen med andan i halsen och följande konversation utspelade sig:

 

Linda - "Jag har glömt mitt fodral!"

Paula - "Jaha?"

Linda - "JAAAA!"

Paula - "Jaha! MED racket i?"

Linda- "Men jaa!"

 

Vi kastade oss i en taxi och med lite samarbete (Pontus som med sin spanska fick taxin att stanna kvar och vänta medan Paula sprang upp på hotellet för att hämta racket som städerskan hade lagt under alla kläder på en stol) fick Linda sitt racket i god tid innan match. Nåja, i tillräckligt god tid för att vinna den bekvämt med 3-0 i varje fall.


Ja, vi äter mycket glass och ja, dricker mycket vatten. I morgon avslutas lagspelet på förmiddagen (vi hoppas väl på två finaler klockan 12:00?) och singelspelet drar igång senare under eftermiddagen. Det känns som att spelarna börjar vänja sig vid de förhållanden som råder här och är ordentligt laddade för fortsatt spel på något av de sex borden som tävlingen spelas på. 

Skribent: Paula Sinkkonen


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info