Hoppa till sidans innehåll

WJC i Ecuador (dag 2)

08 SEP 2010 05:13
Klockan är snart 06:00 svensk tid och Sverige börjar sakta vakna men de sju timmarna vi ligger efter här borta gör att förberedelserna inför morgondagens lagspel precis har blivit klara och överkastet ryckts bort från sängarna. Dax för en god natts sömn, med andra ord.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2013 23:45

Idag var det precis som igår träningsspel, bad i poolen och en promenad på stan. Allting är så annorlunda här, det är inte ofta man ser vakter utanför köpcentrum med skottsäkra västar och vapen i händerna. Ängbysspelarens väska som blev lämnad kvar i Stockholm har fortfarande inte dykt upp men ett besök i ett varuhus räddade hennes klädförråd för någon dag till även om plaggen i fråga inte är i närheten av något som ens liknar det hon brukar bära i vanliga fall. Fast annorlunda behöver inte betyda dåligt, annorlunda kan även betyda nya erfarenheter och många, många roliga stunder.

 

Uppladdningen har varit mycket bra och i morgon börjar alltså turneringen med allt vad det innebär. Mycket nytt för våra debutanter som är med på resan - racketkontroller efter match, två uppsättningar matchtröjor för att kunna byta om motståndarlaget har liknande färg, värmen med mera. Fast i slutändan så är det ju ändå den sport vi så väl känner till vi ska sysselsätta oss med i fem dagar med början i morgon. Spelschemat är dubbelscheckat, transportschemat studerat och frukosttider utsatta. I morgon kör vi!

Skribent: Paula Sinkkonen


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info