Hoppa till sidans innehåll

WJC i Ecuador (dag 1)

06 SEP 2010 20:34
Jossan, Stina, Maria, Linda, Helena, Anette, Calle, Micke, Kevin och Elias är under ledning av Nisse, Paula och Pontus nere i Ecuador under en dryg vecka för att spela en WJC tävling. Rapporter kommer komma löpande under veckan så passa på att hålla utkik här och håll en tumme för våra duktiga spelare där hemma i Sverige!
  • Skapad: 06 SEP 2010 20:34

Nu är vi alltså på plats i Guayaquil efter en nattlig flygresa över Atlanten. En flygresa som gick förhållandevis snabbt med tetris, skolböcker och en hel del sömn.

 

Någon som har sett en av våra spelares resväska? Den är nämligen kvar på Arlanda fick vi information om när vi landade här men (tack och lov) hade överledare Nisses ord fastnat i denna, visserligen ganska rutinerade, resenärs huvud vilket gör att racket finns snyggt nedpackat i hennes handbagage. För vad behöver man egentligen mer än ett racket på en pingistävling på andra sidan jorden? En hel del, skulle jag väl vilja påstå. Tröjorna dryper av svett även på oss som inte nöter backhand och forehand vid bordet, vattenflaskorna töms på ett par sekunder och badkläderna grävdes snabbt fram för ett dopp i poolen. Hittills har vi det med andra ord bra. Helena blev omringad av lyriska pingisskolebarn som bad om autograf och frågade hundratals frågor om vem hon är när vi var en sväng uppe i träningshallen. Det händer inte alltför ofta i Sverige, menar hon.

 

Nu blir det ett par dagar med lätt träning och acklimatisering innan vi kör igång med tävlandet på onsdag. Vi är taggade!

Skribent: Paula Sinkkonen


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info