Hoppa till sidans innehåll

Växjö GP

29 AUG 2010 23:56
Växjö GP
  • Uppdaterad: 06 DEC 2013 23:45

Killarna började sitt tävlande under lördagen med P13 där Hannes Iwarsson gick som tåget fram till kvartsfinalen där han inte riktigt räckte till mot segraren i klassen, Joakim Fernandez Brink från Eslöv. I P12 fick vi tre av fyra ängbyspelare från poolen vidare till slutspel där William Olivius och Johannes Kvarnström tog sig längst med sina kvartsfinalplatser. Vinnare av den klassen blev Theodore Wadsten från Riddaren BTK som syns flitigt tränandes i Vällingbyhallen tillsammans med våra egna spelare. I P14 fick vi se ytterligare en ängbyspelare i kvartsfinal i form av Elias Ranefur. Fler resultat från lördagens spel finns att se på www.danningelanda.se

 

Tjejerna som kryddat lördagen med sovmorgon och shopping fick känna på hetluften under söndagen då tjejklasserna drog igång med F12 där Ängbys egen Amanda Nildén gjorde GP-debut. Samtidigt spelades DJ20 där Stina Zetterström och Linda Bergström landade på delad femteplacering. Anette Lundh slog ut både finalseedade Hanna Chau och semifinalseedade Emelie Svensson i F13 där Tilda Johansson slutligen blev för svår i finalen. Vi gratulerar Anette till en fin andraplats! Erica Åkerlind var inte långt ifrån att följa i Anettes fotspår men föll i semifinalen mot Rebecka Åkesson, Åsa IF, efter en spännande match som slutade med 8-11 i skiljeset. Innan vi kastade oss i minibussen som tog ett gäng hungriga spelare och ledare till stationen hann vi få med oss en tredjeplats och femteplats av Stina Zetterström respektive Linda Bergström i DJ17. Helena Zetterström ville inte vara sämre hon utan jobbade sig fram till kvartsfinal och därmed en femteplacering i F14.

 

Växjö GP blev en tävling där några av våra yngre spelare gjorde debut i GP-klasserna vilket var både spännande och roligt att följa. De äldre tog väl hand om de yngre vilket gjorde helgen till både lärorik och händelserik. Det är alltid lika roligt att följa våra ungdomar med ut på tävlingar och vi ser framemot en höst med tågresor, hotellnätter och framförallt många fler timmar i den hall vi trivs i allra bäst, nämligen pingishallen.

Skribent: Paula Sinkkonen


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info