Hoppa till sidans innehåll

USM rapport (dag 2)

16 APR 2011 22:45
Under lördagen har vår första (och förhoppningsvis inte sista) segrare här nere i Varberg korats. Det var Elias som fick ta emot ett presentkort på skor efter att med stor entusiasm spelat sig igenom B-slutspelet i P15. 3-0 i finalen och ett par skor rikare var det väl ändå värt, Elias? Även Johannes gjorde en bra insats i B-slutspelet för P12 där han föll först i semifinalen. Grattis till båda!
  • Skapad: 16 APR 2011 22:45

Annars då? Något att se fram emot imorgon? Jodå, både Linda och Maria spelar sig fram på varsin halva av lottningsträdet och är nu framme i de kvartsfinaler som spelas imorgon förmiddag. En final är redan klar efter att Linda/Maria slagit Spårvägenparet Sannamari B/Frida H i tre raka set i FD15 semifinalen. Resterande Ängbytjejer föll i första omgången medan Österåkers ängbytjej Jenny Luo, som slog ut Helena, fick spela en andra omgång där Rekords Alice Tolstoy blev för svår.

I F12 stod tjejerna åter igen för fina insatser. Angela storspelade och fick skriva under matchprotokollet efter en skön vinst mot seedade Tova Zarins från Köping. 0-2 i set blev till 1-3 som blev till 4-3. Den andra ängbytjejen från Österåkers BTK Cornelia Andersson vann även hon en match innan nästa, liksom för Angela, blev för svår. Amanda fick med sig ett set men fick sedan ge sig mot Arbogas Linnea Andersson.

I P12 slog oseedade William Apelqvist ut semifinalseedade Oscar Pihlsgård från Spårvägen. William, som har två år kvar i klassen, fick sedan se sig besegrad av Per Eriksson, Iggesunds BTK.

Efter den obligatoriska pasta och köttfärssås-lunchen som alltid serveras på tävlingar kände vi att det var dags för lite internationellt tänk och delade därför upp oss på en grekisk och en kinesisk restaurang. Stämningen var hög och energinivån sjönk inte ens när de fyra tjejer som valde att promenera tillbaka till boendet insåg att ingen riktigt hade koll på vägen dit. Två fina dagar är över och den finaste dagen har vi förhoppningsvis framför oss. Imorgon kör vi!

Skribent: Paula Sinkkonen


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info