Hoppa till sidans innehåll

El Salvador WJC

12 AUG 2011 05:37
Alla Ängbylag klara för slutspel. Tre gruppsegrare och en andraplats.
  • Skapad: 12 AUG 2011 05:37

Speldag nummero uno började med en invigning som hette duga. Hannes fick det prestigefyllda uppdraget att tåga in med sverigeplakatet, ett uppdrag han klarade med bravur - i alla fall om ni frågar skolflickorna på läkaren...

 

Maria och Linda kvalificerade sig för slutspel utan några större svårigheter; Mexico fick smaka på sin eget tacos och Salvadoriarnerna(?) hade nog helst sett att svenskorna legat kvar vid poolen. Nästan lika enkelt gick det för herrjuniorna Calle Åkerlind och Jonas Stener som värmde upp med WO mot Guatelama för sedan besegra Salvador x2. 

 

Killkadetterna beståendes av Elias, Alfred och Hannes tog sig till slutspel med endast en dubbelförlust i bagaget. Småtjejerna var också dem nära en gruppseger men Salvadorianskorna drog det längsta strået och kammade hem segern efter en rafflande femsterare i den sista och direkt avgörande matchen. 

 

Upplösningen av lagtuneringen har vi att se fram emot imorgon då vi även hoppas på framsteg på andra plan...

 

Tekniska problem gör det svårt att lägga in bilder för tillfället. Martin kan du rensa utrymme så vi kan ladda upp några vackra från tuneringen?

 

Mvh

Pontus

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Pontus Dyrefors


 

 


 

ttexse-1425236438-16

 

 

LogoEttuCMYK

 

ittf


 

Postadress:
Ängby SK - Bordtennis
Box 231
16213 Vällingby

Besöksadress:
Bräckegatan 5
16213 Vällingby

Kontakt:
Tel: 08896783
Fax: 08896783
E-post: This is a mailto link

Se all info